ΤΑΞΙ

Βοηθώντας τους εργαζόμενους να φτάνουν με ασφάλεια.

Το Προηγμένο Σύστημα Υποστήριξης Οδηγών Mobileye έχει σχεδιαστεί ειδικά για να διατηρεί ασφαλές το πιο σημαντικό σας κεφάλαιο, τους εργαζόμενούς σας, καθώς οδηγούν σε διάφορους προορισμούς.

Γνωρίζουμε ότι καθώς πολλοί στόλοι εταιριών σε πωλήσεις, τηλεπικοινωνίες κ.ά., βασίζονται σε εργαζόμενους που χρησιμοποιούν εταιρικά οχήματα, ακόμα και ο καλύτερος οδηγός της ομάδας σας θα μπορούσε να επωφεληθεί από την πρόσθετη προστασία.

Το Προηγμένο Σύστημα της Mobileye παρέχει καλύτερη αντίληψη των συνθηκών στο δρόμο οδηγώντας προς τον επόμενο προορισμό, καθώς προσδιορίζει με ακρίβεια:

-Οχήματα
-Ποδηλάτες
-Πεζούς
-Σήμανση οδοστρώματος
-Πινακίδες ορίου ταχύτητας

Το σύστημα παρακολουθεί συνεχώς τον δρόμο μπροστά από το όχημα και χρησιμοποιεί τις πληροφορίες που συγκεντρώνει για να διαπιστώσει εάν υπάρχουν πιθανές απειλές.

Απρόσκοπτη Ενσωμάτωση

Το Σύστημα Mobileye μπορεί να ενσωματωθεί σε υπάρχοντα διαχειριστικά συστήματα στόλων για να συγκεντρώνονται τα δεδομένα του οδηγού και οι τάσεις σύγκρουσης.

Εύκολο Σύστημα Λειτουργίας

Βολικά τοποθετημένο στην καμπίνα του οχήματος για πιο αποτελεσματική παροχή οπτικής και ηχητικής ειδοποίησης σε πραγματικό χρόνο. Η απεικόνιση EyeWatch® έχει εξαιρετική απόκριση και είναι εύκολο για τους οδηγούς να τη διαβάσουν με μια ματιά, ενώ ο οπτικός αισθητήρας υψηλής ανάλυσης είναι αρκετά οξύς ώστε να ελαχιστοποιούνται οι ψευδείς προειδοποιήσεις.

Αποφύγετε Πιθανές Καταστροφές

Όταν ένας οδηγός λαμβάνει μία προειδοποίηση, θα γνωρίζει ότι επίκειται πιθανότητα σύγκρουσης και ότι πρέπει να κάνει κάποια διορθωτική κίνηση για να αποφύγει ενδεχόμενο κίνδυνο.

Λαμβάνοντας τόσο οπτική όσο και ηχητική ειδοποίηση σε πραγματικό χρόνο, ο οδηγός είναι βέβαιο ότι θα λάβει γνώση και θα έχει αρκετό χρόνο για να αντιδράσει.

Αν και η τεχνολογία του Mobileye είναι περίπλοκη, η λειτουργία του είναι απίστευτα απλή.

-Το σύνολο του συστήματος, που αποτελείται από δύο μόνο μέρη, τοποθετείται διακριτικά στο εσωτερικό του οχήματος
-Απαιτείται ελάχιστη εκπαίδευση οδηγών
Το Προηγμένο Σύστημα Υποστήριξης Οδηγών του Mobileye παρέχει ένα επιπλέον ζεύγος ματιών τόσο για έμπειρους, όσο και νέους οδηγούς. Έτσι δεν είναι τυχαίο που σχεδόν 15 εκατομμύρια οχήματα παγκοσμίως είναι εξοπλισμένα με το Mobileye.