Η χρησιμότητα του Mobileye

Γιατί διαφέρει το Mobileye;

Ως ένα Προηγμένο Σύστημα Υποστήριξης Οδηγού “all-in-one” για την παροχή πολλαπλών ειδοποιήσεων σε μια ενιαία πλατφόρμα, συμπεριλαμβανομένης της πρόσθιας σύγκρουσης, της αλλαγής λωρίδας και της παρακολούθησης της πορείας, η Mobileye πρωτοπορεί στον εξορθολογισμό και τη βελτίωση των μέτρων ασφαλείας των μεταφορικών μέσων.

Δοκιμάστε το Mobileye σήμερα για να δείτε και μόνοι σας τη διαφορά που μπορούν να προσφέρουν οι προειδοποιήσεις σε πραγματικό χρόνο και οι τεχνολογίες που προνοούν για το κέρδος μιας επιχείρησης.

Η εφαρμογή του Mobileye στο στόλο σας είναι η πιο εύκολη απόφαση διαχείρισης που θα κάνετε ποτέ.

-Το Mobileye πληροί τις οδηγίες της NHTSA για τις Προειδοποιήσεις Πρόσθιας Σύγκρουσης και Αλλαγής Λωρίδας*
-Το Mobileye είναι ένα εξαιρετικά προηγμένο σύστημα αποφυγής συγκρούσεων “all-in-one”, το οποίο προειδοποιεί τους οδηγούς έγκαιρα ώστε να λαμβάνουν διορθωτικά μέτρα σε πραγματικό χρόνο.
-Το Mobileye, όχι μόνο εντοπίζει διάφορα αντικείμενα, αλλά διακρίνει τις ποικίλες υφές, και διαφοροποιεί μεταξύ τους, τους πεζούς, τα οχήματα και άλλα.
-Το Mobileye είναι αφωσιωμένο, απερίσπαστο, πάντα σε επιφυλακή και ακούραστο.
-Το Mobileye είναι προσιτό και οικονομικά αποδοτικό. Η απόσβεση της επένδυσης γίνεται συνήθως σε 12 μήνες ή λιγότερο, με ελάχιστη εκπαίδευση οδηγού.
-Εφάπαξ εγκατάσταση.
-Χωρίς συνδρομές.
-Δημιουργώντας καλύτερους οδηγούς, με ασφαλέστερες οδηγικές συνήθειες, το Mobileye συμβάλλει στη μείωση των συγκρούσεων, των επακόλουθων ασφαλίστρων και των προστίμων για μη συμμόρφωση.

*Βασίζεται σε ανεξάρτητη αξιολόγηση του Αμερικανικού Κέντρου Έρευνας Μεταφορών (TRC)

Πρόσθετα οφέλη

Ενώ ο πρωταρχικός στόχος της Mobileye είναι η ασφάλεια, τα θετικά επακόλουθα λιγότερων συγκρούσεων και ασφαλέστερων οδηγικών συνηθειών μπορεί να είναι η μεγαλύτερη αποδοτικότητα καυσίμου, λιγότερες επισκευές / ανταλλακτικά και πιθανές μειώσεις εκπομπών ρύπων.

Φανταστείτε

Δύο οχήματα συγκρούονται, προκαλούν κυκλοφοριακή συμφόρηση και υποχρεώνουν πολλά οχήματα να λειτουργούν στο ρελαντί και να εκπέμπουν καυσαέρια. Καταφθάνουν ασθενοφόρα και περιπολικά, εκπέμποντας περισσότερα καυσαέρια. Και τα δύο οχήματα που ενεπλάκησαν στη σύγκρουση έχουν μέρη που έχουν υποστεί ζημιά και χρειάζονται αντικατάσταση.

Πολλαπλασιάστε αυτό το σενάριο με τις 10+ εκατομμύρια συγκρούσεις που συμβαίνουν ετησίως, όπως εκτιμάται από το αμερικανικό Υπουργείο Εμπορίου και τα ευρύτατα αποτελέσματα από αυτές τις συγκρούσεις γίνονται σαφή.

Ξεκινήστε με την αλλαγή της ασφάλειας του στόλου σας σήμερα.

Μιλήστε με κάποιον ειδικό για να οδηγήσετε το στόλο σας στο δρόμο προς την επιτυχία.